Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom letörölni a "search...

Hogy tudom letörölni a "search. Safefinder.com" és a "feed. Snapdo.com" vírusokat win 10-ről?

Figyelt kérdés
egy videólejátszót akartam leszedni (mivel akkora fos, hogy nincs benne alapból, ami még oké is lenne, de a store-ban sem találok megfelelőt, csak ha fizetek) úgyhogy végül a netről akartam letölteni vmilyen lejátszót, de úgy látszik vírust hozott

#Windows #vírus #feed.snapdo #search.safefinder
2015. júl. 27. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ráguglizol a safefinder és a snapdo szavakra, és sorba jönnek az eltávolítási tippek.
2015. júl. 27. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Az alábbi kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__7..

#3-as és #4-es hozzászólásában már leírtam a Safe Finder eltávolításának lépéseit.

A Snapdo eltávolítása is hasonló:

[link]

2015. júl. 27. 21:33
 3/11 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy sok ilyen removal oldal is kamu és csak rárak vmit a gépre.

köszi a linkeket, megpróbálom

2015. júl. 27. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezért kell elolvasni hogy mit ír az oldal és a hivatalos oldalról letölteni a kártevőirtókat.

Az általam javasolt malwaretips.com oldalakon általában ugyanaz a metódus ismétlődik:

1. El kell távolítani a kártevőt tartalmazó alkalmazás a Windows Vezérlőpultján keresztül (Programok eltávolítása)

2. Ki kell takarítani/alapbeállításokra kell állítani a böngészőt.

3. Végül le kel ellenőrizni - lehetőleg csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett - a gépet autonóm kártevőirtókkal - ezek elérhetőek a hivatalos weboldalukról:

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

2015. júl. 27. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a malwarebytes-t az leszed ilyen szarokat.
2015. júl. 27. 22:49
 6/11 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a win10-ben már vezérlőpult sincs, pedig anno ott tudtam intézni ezeket a dolgokat
2015. júl. 28. 18:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Van vezérlőpult, csak elő kell csalogatni:

[link]

[link]

2015. júl. 28. 18:22
 8/11 A kérdező kommentje:

húú nagyon köszi, sikerült minden!! :)

minden probléma forrásában esetleg még tudnál segíteni, hogy milyen videólejátszót tegyek fel win10-re ami működik is rendesen?

2015. júl. 28. 18:45
 9/11 kurjancs válasza:
Jó, hogy megtaláltam ezt a témát. Én a Win 8.1. alatt találkoztam ezzel a problémával. A keresőmotorkat mindig átállította a Firefoxban és a Chromeban is. Végül a Malwarebytes segített. 38 kártevőt talált. A böngésző újratelepítése előtt még telepítettem az Eset Smart Security programot. A Firefox jól működött. A Chrome újratelepítése után az ESET megfogta a Safefindert még letöltés előtt! Tehát a Chrome volt a ludas. Töröltem.
2015. dec. 28. 21:04
 10/11 anonim válasza:

A(z) Search.SafeFinder.com automatikusan eltávolítható a következő programok valamelyikének segítségével: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Azért ezeket a programokat ajánljuk, mert hatékonyan távolítják el a vírusok és potenciálisan kéretlen programok minden fájlját és regisztrációs bejegyzését

[link]

2015. dec. 29. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!