Hogy tudom letörölni a "search. Safefinder.com" és a "feed. Snapdo.com" vírusokat win 10-ről?
Figyelt kérdés
egy videólejátszót akartam leszedni (mivel akkora fos, hogy nincs benne alapból, ami még oké is lenne, de a store-ban sem találok megfelelőt, csak ha fizetek) úgyhogy végül a netről akartam letölteni vmilyen lejátszót, de úgy látszik vírust hozott2015. júl. 27. 21:19
11/11 kurjancs válasza:
Ezeket ismerem. De most mésként viselkedik a rohasék. Engem most már az érdekel, hogy hogyan kerül a gépre. Van egy ubuntus gépem is, azon is megjelent a chrome böngészőben, de ott nem tudott olyan erőszakosan viselkedni. A kezdőlap beállításba ott is bekavart. Szóval nem kerülhető ki az állandó védelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!