Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a jófogás email címe?

Mi a jófogás email címe?

Figyelt kérdés
Szeretnék nekik küldeni emailt, egy csalóval kapcsolatban, de nem tudom milyen címre kell küldeni. A support_noreply@jofogas.hu -n próbálkoztam, de visszadobta a levelem. Nincs valami cím, amin lehet írni az ügyfélszolgálatosoknak?

2015. júl. 31. 12:09
 1/8 Molyolo ***** válasza:

Szolgáltató elérhetősége

Ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@jofogas.hu

Fizetős szolgáltatásokkal kapcsolatban hétköznap

8 és 18 óra között: +36 1 398 8273

2015. júl. 31. 12:43
 2/8 Zsozsó válaszol ***** válasza:
66%

Kedves Kérdező!

Az általad megírt e-mail címről automatikus értesítőket küldünk, ezért nem tudsz azokra válaszolni. Az előző válaszoló által megadott elérhetőségek bármelyikén el tudsz minket érni, a bejelentés jellege miatt arra kérnénk, hogy az eset részletes leírásával az ugyfelszolgalat@jofogas.hu e-mail címen keress meg minket. E-mailekre a hét minden napján 8-23 között válaszolunk, átlagosan pár órán belül.

Bízunk benne, hogy neked is segíteni tudunk.

Üdv,

a Jófogás.hu csapata

2015. júl. 31. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

#2 Ha te tényleg a jófogás képviseletében írtál, akkor egy dolgot tudok fűzni a válaszodhoz:

%-odból kiindulva el tudom mondani, hogy legalább annyira megbízható, és használhatóak lehetnek a válaszaid, mint a mobilalkalmazásotok, ami kb. egy kupac szar mennyiségével és minőségével egyenlő... :D

2015. júl. 31. 14:58
 4/8 Zsófi Péter válasza:
ugyfelszolgalat@jofogas.hu
2017. júl. 18. 08:00
 5/8 Zsófi Péter válasza:

Már Fizetős szolgáltatásokkal kapcsolatban hétköznap

8 és 18 óra között: +36 1 808 82 88

2017. júl. 18. 08:05
 6/8 anonim válasza:

A következő történt velem is. Alighogy feltettem hirdetéseket, elég hamar jöttek ezek a váalszok, ill. megkeresések:

1.

Érdeklődő:

Helló, a termék még mindig kapható?

Eladó:

Szia!

igen, még meg van

Érdeklődő:

Rendben, akkor szeretném megszervezni a szállítást, mondd, lehetséges?

(Mi van? Először megkérdezné, hogy lehet a szállítás, vagy kérdez valamit a termékről, de semmi ..csak szervez ..)

Eladó:

Persze.

Hová szeretnéd?

Érdeklődő:

Mindent megszervezek és fizetek, csak a rendelés leadásához kell az Ön e-mail címe

(A Jófogásnál az eladások mindig rajta keresztül mentek, a vevők sosem kértek e-mail címet az eladótól!)

Eladó:

Rendben. xxxx@xxxx.com - (ekkor már gyanús volt, de gondoltuk, megpróbáljuk és megadtunk egy email. címet)

Érdeklődő:

Kész, néhány percen belül kap egy megrendelés visszaigazoló e-mailt, kérjük, erősítse meg a fizetés és a rendelés beérkezését (DE NEM KAPTUND SEMMILYEN VISSZAIGAZOLÓ EMAILT!!)

Eladó:

Továbbítottuk az e-mailt a jófogásnak, ők pedig felveszik a kapcsolatot a hatóságokkal.

MAJD EZEK UTÁN A FELHASZNÁLÓT (Érdeklődőt) LETILTOTTUK!

--------------------------------------------------------------------------

AZÓTA JÖTT MÉG KÉT HASONLÓ "ÉRDEKLŐDŐ":

--------------------------------------------------------------------------

2.

Szia! Szükségem van az e"-mаįl címére a Jofogas szállításának megszervezéséhez, megírhatja a chatszobánkban!

------------------------------------------------------------

3.

Jó napot! Szükségem van az E.maiI címére, hogy megszervezzem a jofogas szállítását. Írja be ebbe a chatboxba.

-------------------------------------------------------------

NEM TUDOM ELKÉPZELNI, HOGY EZ A JÓFOGÁS BEÁLLÍTÁSA

SZERINTETEK MI LEHET EZ? Igen erősen olyan érzésem, hogy valami adathalász ..

2022. dec. 25. 14:45
 7/8 anonim válasza:
Az elsőnél először tegez, majd később magázva kéri az email címemet
2022. dec. 25. 14:46
 8/8 anonim válasza:

Én is kaptam ma a 6. válaszolóhoz hasonlót:

Jo napot!! Szükségem van az 𝙚'𝙢𝙖𝙞𝙄 címére, hogy megszervezzem a jofogas szállítását. Írja be ebbe a 𝙘𝙝𝙖𝙩𝙗𝙤𝙭𝙗𝙖!!

Nekem is gyanús. Sem alkudni, sem kérdezni nem akart. Ráadásul ott van a jofogás szállítás, amit simán kérvényezhetne. Az nem kérne tőlem semmi ilyesmit. Szerintem is valami átverésféleség.

2022. dec. 28. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!