Facebook-vírus vagy személyes támadás? Láttatok már ilyet? Ez a Kaspersky milyen írtó?
Írtam már ki hasonló kérdést (de csak hasonlót), de az ott kapott válaszokkal sajnos nem jutottam előre.
Most akkor pontosan belinkelem, hogy mit ír ki, és több kérdés is van:
1, a Facebooknak egyáltalán létezik úgymond vírusírtó alkalmazása, vagy amit felkínál nekem, az is a vírus része lehet, és csak még jobban kiadom az adatokat?
Csak az a durva, hogy ezt már csak a "tisztítást" csak az után kínálja fel, ha már a jelszót, mindent megadtam, de be nem enged sehogy a fiókomba.
2, Aztán ami érdekesség: kipróbáltuk több fiókkal is, direkt megkértem több embert, hogy lépjen már be, ,és az eredmény: 5-ből hárman be tudtak lépni gond nélkül, kettőnél viszont kidobta ezt a vírustisztítós malware-s szöveget, és belépni őket se engedte.
Most akkor ez speckó facebook vírus, és menjek végig nyugodtan azon amit a facebook kínál tisztításként (ez a bizonyos Kaspersky írtó állítólag), vagy az egész gépet érinti, és véletlenül se nyomjak rá? (bár ez esetben nem tudom, hogy lépek mén még bármikor is be a fiókomba).
Még ami infó: AvG, ESET, Anti-malware többször is lefuttatva, egyik se talált semmit ... Azaz rejtély.
Ötletek?
és akkor a két lényegi kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!