OLX - személyes adat továbbítás a Jófogás felé? Mi ez az üzenet?
Hirdetés feladásnál/módosításnál ezt az üzenetet írja ki alul, amit ha nem fogadok el, nem enged feltenni/módosítani:
Hozzájárulok, hogy az ott feltüntetett személyes adataim továbbításra kerüljenek a Schibsted Classified Media Hungary Kft. (1031 Budapest, Záhony utca 7. B. ép. földszint) részére. Azonosító: NAIH-xxxxxx/2015
Ez a cím pedig a Jófogás címe is egyben.
Mi ez? Másnak is így van?
Igen. Én is most szembesültem ezzel.
Valószínűleg ez azért van, mert tudomásom szerint a Jófogás bekebelezte az OLX-et, és rövidesen a két oldal egyesül.
Így már érthető ez a dolog. Remélem.
érdemes elolvasni.
..........................
Azt nem szerettem az olx-nél hogy maximum 50 dolgot lehetett feltenni, persze lehetett másik regisztrációt de az nem az igazi.
Tényleg hulladék a Jófogás és véleményem szerint nem is lesz belőle - talán soha - normálisan működő oldal.
Megy a felhajtás, a TV-s cirkusz, az oldal pedig gyakorlatilag majdhogynem működésképtelen.
Már nem újkeletű, hogy megvette az olx-et, és meg is szünteti.
De hátha kicsit javítanak az oldalukon, bár nem nagyon remélem!
Kérdésem az OLX-hez: Üdvözletem?
Kérdésem a következő: Miféle gittegylet ez?
Mi köze az én adataimhoz?
Üdv.András
* Hozzájárulok, hogy az ott feltüntetett személyes adataim továbbításra kerüljenek a Schibsted Classified Media Hungary Kft. (1031 Budapest, Záhony utca 7. B. ép. földszint) részére. Azonosító: NAIH-82580/2015
OLX Válasza:OLX.hu (OLX.hu)
márc. 7. 11:17
Tisztelt Levélíró!
Tájékoztatjuk, hogy az OLX.hu február 13-tól a Schibsted tulajdonába került, ami azt jelenti, hogy az OLX.hu-n lévő hirdetéseket a későbbiekben a Jófogás.hu-ra irányítjuk át.
Új hirdetést feladni, vagy régit módosítani ezért csak akkor tud, ha a "Hozzájárulok, hogy az ott feltüntetett személyes adataim továbbításra kerüljenek a Schibsted Classified Media Hungary Kft. (1031 Budapest, Záhony utca 7. B. ép. földszint) részére. Azonosító: NAIH-82580/2015" szöveg előtti négyzetbe pipát tesz.
Az átállással kapcsolatos további hírekről informáljuk a Felhasználókat.
Megértését és figyelmét köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!