Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti mennyit kerestek Google...

Ti mennyit kerestek Google AdSense-el?

Figyelt kérdés

2015. júl. 28. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Semennyit
2015. júl. 28. 19:37
 2/7 anonim válasza:
körülbelül annyit mint az első, szerintem akkor megállapíthatjuk hogy ez az átlag
2015. júl. 28. 19:54
 3/7 anonim válasza:
Kb két hét alatt jött össze 700 Ft, meguntam és abbahagytam.
2015. júl. 28. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet az ilyesmivel annyira jól keresni. Magyarországon pedig főleg nem, mivel nem mi vagyunk a hirdetők célpontjai, senki nem kattint rá a hirdetésekre, sőt még le is blokkolja majdnem mindenki a hirdetéseket. Ellenben még a nézettség is kevés az ország lélekszáma miatt. Keveseknek gyűlik össze a 100 dollár minimum amit már kiutalnak. De abból is lejön az SZJA.
2015. júl. 28. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

200-300 ezer, kb 1 milliós havi megtekintés mellet. Én nem weboldalon hanem youtubeon használóm.

A legnépszerűbb ország ahonnan néznek az az egyesült államok 20-30% és itt érnek a legtöbbet a hirdetések. A többi ország az pár százalék.Magyarország 5-7%

A mai nap CPM-je nálam 285 Forint jelenleg.

2015. aug. 6. 17:33
 6/7 abcz válasza:
Kitiltotta, így semmit, pedig elvileg 35ezer lett volna xD
2015. aug. 19. 00:39
 7/7 MOP4 válasza:

Lehet sokat keresni vele!

Annyi a dolog kulcsa hogy külföldieknek kell tartalmat gyártani (tehát pl.: angolul).

Engem inkább a legkedvezőbb adózása érdekelne.

2015. okt. 4. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!