Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » AdSense 5-10 éve le lett tiltva?

AdSense 5-10 éve le lett tiltva?

Figyelt kérdés

[link]

Már 5 de lehet lassan 10 éve is hogy AdSense dolgokkal próbálkoztam, akkor fiatalként nyilván hülyeséget csinálhattam valamit, mert letiltottak.

Azóta nem is foglalkoztam vele,

most azonban habár szeretném újra aktiválni, nem sikerült, másik fiókot pedig hiába hozok létre, letiltanak azzal az indokkal hogy köze van egy letiltott fiókhoz.

Elméletileg X vagy Y év elteltével újból be lehet nyújtani valamit, hogy ismét aktív lehessen a fiók, de nem találtam erre sajnos sehol információt.

Ötletek, hogyan mi lehetne a megoldás?

2015. máj. 19. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
menj az entity oldalára és ott vannak az adsense-es emberek gyakorlattal, letiltott fiók, újraaktiválás stb.
2015. máj. 19. 13:54
 2/6 anonim válasza:

Töröld az egész E-mail címet, és változtass IP-t.

Nekem így sikerült negyedszer bejutnom letiltás után

2015. máj. 22. 18:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Azóta utánanéztem, sok helyen azt mondják ez kevés, ugyanis a számlaszám és a lakóim is ellenőrizve van, nem-e duplikáció
2015. máj. 23. 14:46
 4/6 anonim válasza:

Sikerült valahogy megoldani a problémát?

Most szembesültem én is vele. úgy 7-8 éve letiltották, és most szeretném használni. az elmúlt években meg sem próbáltam belépni, most meg sehogy nem sikerül.

egy meglébő blogomnak egész jó látogatottsága van, és azért ahhoz jól jönne.

2016. márc. 10. 15:06
 5/6 A kérdező kommentje:
nem, jeleztem nekik de csak megerősítették amit eddig is tudtam hogy szerintük XY okból le lett tiltva és tiltott a fiók
2016. márc. 11. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:
azóta sem használok reklámokat, nem is érdekel, a felhasználókat zavarja, jelentős anyagi haszon ellenben nem származik belőle és ahogy olvasgattam, elég sok ember járt már úgy a világon hogy kifizetés előtt ilyen-olyan indokkal blokkolták a hozzáférést, szóval többet ér egy donate azaz adományozó gomb elhelyezése, abból sem valószínű hogy fog bevétel származni, de épp annyi az esélye mint a google hirdetéseinek
2016. márc. 11. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!