Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincsen 10Mbit-es net?

Miért nincsen 10Mbit-es net?

Figyelt kérdés
Fél éve még 2000 Forint körül volt 10Mbit-es netem a UPC-nél, most ez a csomag már nem létezik, csak duplájáért lehet 30Mbit-et rendelni. Nagyon durva hogy kétszer annyit kell fizessek, amikor a 10Mbit is bőven elég volt nekem, és nekik meg semmibe nem kerülne bármilyen csomagot csinálni, főleg lefelé. És választani meg nem igazán választhatok az én lakóhelyemen, sőt a többi szolgáltató még ennél is rosszabb és rugalmatlanabb. Ez nem monopól helyzet? Az állam miért nem kötelezi a szolgáltatókat legalább arra, hogy normális minimális csomagot is csináljanak? Ha fél éve jó volt a 10-15 Mbit, akkor most is jó sokaknak. Például kis nénikének aki csak a leveleit akarja megnézni, de egyébként Youtube videóra is bőven elég lenne.

2015. júl. 28. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:
azért, mert ha jól tudom a nagyokosok 30 mbites netet akarnak minden háztartásba 2017-re
2015. júl. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!