Melyik oldalon érdemes elkezdeni blogot írni?
www.blogspot.com
De ez ugyanaz, mint a www.blogger.com
EZ A LEGJOBB!!!!Sorolom, hogy miért:
- Magyar nyelvű.
- Annyi blogod lehet, amennyit csak akarsz. (ez azért is jó, mert nem kell újra jelizni, ha letörölted a blogod és újat szeretnél és haladók tudnak létrehozi próbablogot)
- Nagyon sok + van rajta. (háttér, sablon, sokminen Javascript beágyazható, sok más program is van hozzá, ki www....stb. melletti ikon változtatható...)
- Neten legalább 100000000000000000 sablon található.
- Sok magyar segítő blog van, ahol sokmindent (pl. kisikon a www...mellett, meg minden) nagyon jól elmagyaráznak.
- Szép.
- Mások blogjaira rendszeres olvasóként felíratkozhatsz (nem emailt küld, hanem ahogy belépsz a főoldalon megjelenik, hogy miből van friss)
Én már jó 2 éves tapasztalattal nagyon jól haladok vele! Eddig bloggeren 12 blogom volt. Előtte kipróbáltam másokat, de egyszerűen ez CSODÁÁS!
Ma kezdtem új blogot. (nem azért, mert nem jó az oldal, hanem mert nincs akaraterőm ^^")
Nemmondom, hogy elsőre neked olyan jól fog lenni, mint pl. most nekem, de alig 2 hónap alatt ha eleget foglalkozol vele elsajátítható az egész!! ;D
Szerintem mással ne is próbálkozz!!!
13/L
Amugy az enyém:
www.tillapisz.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!