Flash player helyett valami használható alternatíva létezik?
Figyelt kérdés
Adobe flash playerét valamivel nem lehet kiváltani? Firefox böngészőt használok, legfrissebbet Ubuntu alatt (múltkori balhé óta elég gyakran összeomlik).
Tudom volt már ilyen kérdés, de kb 2-3 éveset találtam és rákérdezek, hátha van valami fejlemény.
HTML5 előretöréséről hallottam egyet és mást, és szerintetek érdemes rá átállni? Vagy valami más használható alternatíva van?
2015. júl. 21. 07:31
11/13 anonim válasza:
Én SUSE linux KDE alatt használom a legújabb Firefox alatt a legújabb Flash playert (18). Tökéletes a lejátszás, még hardveres gyorsítás is van. Pedig a gépem nem mai darab, a videókártya is integrált szutyok. Még egyszer nem lépett ki a program.
13/13 Drone007 válasza:
Szerencsére a legtöbb vieomegosztó, és streamer oldal kezd átállni a html5 videólejátszásra, flash alapú oldalt meg elég keveset látok mostanság. Remélhetőleg a Flash szépen visszaszorul a játékvilágba, ott még van némi reputációja, bár annak is van már alternatívája: Unity például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!