Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Citromailen nem tudok válaszol...

Citromailen nem tudok válaszolni a Facebook üzenetére, emiatt félek, hogy elvesztem a fiókom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A facebook e-mailben megkért, hogy válaszban küldjem vissza a valódi nevem és csak utána enged belépni, de amikor rányomok, hogy küldés, a citromail ezt írja: "Legalább egy címzettet meg kell adnod."

Mivel a facebook e-mail címe (amiről jött a levél) ez: info+qeeeijn.aearlbfkla@support.facebook.com

És gondolom a + jel miatt nem lehet rá írni.

Mit csináljak, teljesen tanácstalan vagyok, nagyon fontos nekem a facebookom, 3000 követőm van, és addig nem enged belépni, amíg nem válaszolok erre az e-mailre.

2015. júl. 20. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:

"addig nem enged belépni, amíg nem válaszolok erre az e-mailre."

Ilyen nincs.

2015. júl. 20. 22:12
 2/6 anonim válasza:
Szerintem ez egy spam illetve adathalász levél, mely meg akarja szerezni a belépési adataidat! A cím gyanús!
2015. júl. 20. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
vagy a levélben leírják esetleg, hogy pontosan milyen email címre küldd vissza. De mivel a support.facebook.com valós, ezért az email-t én nem tartanám adathalásznak.
2015. júl. 20. 22:51
 4/6 A kérdező kommentje:
100%, hogy valós, mivel nem tudok belépni a Facebookra. helyette egy üzenet jön mindig elő, hogy küldtek egy ilyen e-mailt.
2015. júl. 20. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Csinálj új fiókot. Ha fontos vagy a követőidnek, ismét bekövetnek majd. Sok sikert! :)
2015. júl. 21. 05:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem valószínű, hogy az 1 év alatt szerzett követők egyáltalán meg fogják tudni, hogy új facebookom van.

Ráadásul ott van rengeteg kép, amit feltöltöttem, újra be kéne jelölni minden ismerőst, szóval semmiképp se szeretnék új facebookot csinálni.

2015. júl. 21. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!