Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Diginet elérhető falun is...

A Diginet elérhető falun is akadály mentesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék szolgáltatót váltani és a Digi elég megfelelőnek tűnik ár/érték szempontjából. Keresgéltem a neten és úgy hallottam, hogy csak panelba/Budapesten érhető el a net szolgáltatásuk faluban pedig valamilyen antennát raknak fel a házra és onnan elvileg bitang rossz a net. A jelenlegi szolgáltatómnál egy kis console-t/routert tettek fel a falra onnan kivezet egy kábel egyenesen egy "eolosztóba" onnan meg még egy kábel a gépbe és ennyi. Szerintetek itt is meg lehet oldani? (A diginet 200mb-s csomagját néztem, ha az számít valamit)

2015. júl. 14. 22:35
1 2
 11/12 BalatoniSanyi válasza:

Én kistokolyon lakom, és itt egész elfogadható. A skypeot ugyan nem viszi, de a Minecraftot néha azért betölti, de ha betölti akkor nagyon. Ha jáccol átlagba 500ping, de néha 200körülle is lemegy.

Igen van antenna is, amit pont a WC fölé szereltek, így csak ott tölt be a facebook.

2015. júl. 16. 21:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Haha, akkor falun tényleg olyan borzalmas, mint ahogy hallottam, bár kedves utolsó, elég hihetetlen a válaszod, mivel az én 124kb/s netem simán viszi a skypeot,TS3-at, miközben játszom az MTA-val, ahol 10-30-as pingem van átlagban, bár CS:GO közben olyan 200-300, de csak ott....
2015. júl. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!