A Diginet elérhető falun is akadály mentesen?
Figyelt kérdés
Szeretnék szolgáltatót váltani és a Digi elég megfelelőnek tűnik ár/érték szempontjából. Keresgéltem a neten és úgy hallottam, hogy csak panelba/Budapesten érhető el a net szolgáltatásuk faluban pedig valamilyen antennát raknak fel a házra és onnan elvileg bitang rossz a net. A jelenlegi szolgáltatómnál egy kis console-t/routert tettek fel a falra onnan kivezet egy kábel egyenesen egy "eolosztóba" onnan meg még egy kábel a gépbe és ennyi. Szerintetek itt is meg lehet oldani? (A diginet 200mb-s csomagját néztem, ha az számít valamit)2015. júl. 14. 22:35
1/12 anonim válasza:
Melyik falu? Amúgy szerintem nyugodtan kérdezhetnéd direktben a Digi-t is, nálunk pontosabb infót itt senki nem fog mondani.
3/12 A kérdező kommentje:
Pilisborosjenő, és már érdeklődtem emailben, de válaszra se méltattak, ezért írtam ki ide kérdésem.
2015. júl. 14. 22:41
4/12 anonim válasza:
Nem csak panelba, és nem csak Budapesten érhető el, viszont falukba nem jellemző, hogy kiépítik a hálózatukat.
Általában csak nagyobb városokban vannak jelen.
Hívd fel őket telefonon, ha nem akarsz várni az írásos válaszukra.
5/12 anonim válasza:
Erről magad is meggyőződhetsz, ha a faludban megnézed az oszlopokon a kábelek és elosztódobozok kiépítettségét. Az nem igaz, hogy a Digi csak Pesten és panelban érhető el. A pesti agglomerációban komplett településeket kábeleztek be 100/100-as LAN nettel, és az optikai kábelek láthatóak is a villanyoszlopokon. Ha a te faludban nincs ilyen, akkor csak a kedvedért nem fogják behúzni a kábelt. Sajnos.
6/12 anonim válasza:
Ha rányomsz a megrendelés gombra, akkor utána rögtön ki kell választani a várost, ahol Pilisborosjenő nem szerepel. Amúgy Budapesten sincs mindenhol azaz itt a VII. kerületben sem választható...úgyhogy nyomom az UPC-vel (fél éve váltottam 60-ról 240Mbps csomagra minimális felárért és hűségidőért cserébe...nem rossz, bár Én a 60Mbps sebességgel is elégedett voltam).
7/12 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyszerű... Szóval akkor marad a UPC aminek olyan aránytalan le/fel töltési sebessége van, hogy az valami hihetetlenül nevetséges nem is beszélve az áráról. Ráadásul úgy hallottam, hogy egy kis vihartól, széllökéstől elmegy a net a többi panaszok mellett... 60/6-os le/feltöltési sebesség 5000Ft / hó, na ne nevettess.
2015. júl. 15. 10:34
8/12 anonim válasza:
Átlag embernek elég az a feltöltés is, persze ha valaki aránykirály akar lenni egy torrent oldalon, akkor jól jön a gyors feltöltés, de amúgy meg általában nincs rá nagy szükség. Nálunk elég stabil a szolgáltatás és jól tartja a sebességet is. Nekem havi 10k, de ebben van ~80 digitális csatorna meg 240/20-as net illetve ingyen hívhatunk vezetékes telefont. Elmegy szerintem
9/12 A kérdező kommentje:
Én torrentezni ritkán szoktam, inkább játszok meg böngészek, videókat nézek.
2015. júl. 15. 18:41
10/12 anonim válasza:
Akkor az 6 Mbites feltöltése, amit írtál több mint elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!