Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy hiába...

Miért van az, hogy hiába töltök fel nem tucat videót YT-re, akkor sem kapok rá 100-nál több megtekintést?

Figyelt kérdés

Ebbe a videóba kb. 5-6 órát öltem, + még legalább 1 napot azzal, hogy az epizódokat töltöttem le Blu-Ray HD 720p minőségben. https://www.youtube.com/watch?v=oDtYnCX6CNw

Most ezt nem azért osztom meg, hogy legyen rajta megtekintés, persze örülnék neki, ha lenne, de nem ezzel a módszerrel akarom elérni. Egyszerűen csak azt szeretném kifejezni, és ezzel együtt a Ti véleményeteket kérni: mások azt csinálják többnyire, hogy beülnek a számítógép elé, elindítanak egy játékot, elindítanak egy felvevő programot mellé, és 15-30 percig veszik az adott játékot, majd felteszik YT-re, és kapnak rá 500-1000 megtekintést. Tudom, hogy valahol ők is elkezdték, és valamikor ők sem voltak valami jó videósok, de könyörgöm, mióta számít videósnak az, aki csak ennyit csinál? Ezt bárki megtudja tenni! Vagy hogy mondjak egy másik példát: Herby. Ő konkrétan felveszi egy napját, hogy milyen szánalmas életet él, és ezt tölti fel YT-re. Szánalmas alatt értem azt, hogy tele böfögi a videót, aztán tele fingja, a böfögések és a fingások között meg néha-néha egy-egy bölcsességet is elsüt, vagy felidézi a 80'-as éveket, és kb. ennyi. Megtekintés: több mint 10 ezer. Feliratkozások: körülbelül 100.000.

Sok címkét rakok bele a videókba, sok helyen megosztom, FB csoportokban, rajongói oldalakon, de hiába

2015. júl. 11. 21:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs rá igény, magyarán nem érdekli az embereket.

Sajnos én is hasonló cipőben járok. :)

2015. júl. 12. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!