Vezetékes vagy ADSL?
Figyelt kérdés
A minap betelefonáltam az internetszolgáltatómhoz, és kérdezték, milyen internetem van ADSL vagy vezetékes?
Én ezt nem teljesen értettem mivel az ADSL is vezetéken jön, vagy hogy van ez? Hogy hívják másnéven a simán vezetékes netet? Vagy betárcsázósra gondoltak?
Elnézést a hülye kérdésért, de kicsit össze vagyok zavarodva.
2015. júl. 11. 21:45
1/16 anonim válasza:
Kábelnet lehetett az a vezetékes talán. Mindenesetre érdekes az az ügyfélszolgálat...
G.
2/16 Neuhauser László válasza:
Így van, az ADSL is vezetékes, szóval az ügyintéző kicsit értelmetlen kérdést tett fel - amúgy meg ha megadod az adataidat, látnia kéne, milyen szolgáltatásod van
Vezetékes netek továbbá:
DSL / ADSL
Kábel (Koax.)
Optikai kábel
LAN-NET
3/16 A kérdező kommentje:
Akkor most a "vezetékes" ezek közül melyik lehetett? Talán a koaxális?
2015. júl. 11. 21:50
4/16 anonim válasza:
Valószínűleg az.
Most milyen neted van? ADSL, VDSL, koax, optika, vagy LAN?
5/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem adsl 10mbit/s-os. Honnan tudnám megállapítani. Nagyon inkompetens vagyok.
2015. júl. 11. 22:53
6/16 anonim válasza:
Telefonhálózatot használ vagy koax kábelen jön be?
7/16 A kérdező kommentje:
Nem használ telefonhálózatot.
2015. júl. 11. 23:07
8/16 anonim válasza:
Mi a modem pontos típusa? ( Már ha van egyáltalán )
9/16 A kérdező kommentje:
Fú... talán dlink.
2015. júl. 11. 23:33
10/16 A kérdező kommentje:
Pontosabbat nem tudok, mert nincs itt a közelben.
2015. júl. 11. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!