Adsl /vezetékes internet kivezetése várostól 10 percre külterületre?
Figyelt kérdés
Cegléd külterületén lakok, és a mobilnet nagyon gyász! :(2014. júl. 29. 23:20
1/6 Gugu Gabor válasza:
Az a 10 perc az azért elég nagy távolság is lehet, így látatlanba nem hiszem hogy olcsón megúsznád. Annyit minden esetre megér hogy zaklasd kicsit a helyi szolgáltatót hogy nézzék meg.
2/6 A kérdező kommentje:
Aztmondod ,hogy egy kis zsebbe nyúlással rá lehet őket venni, hogy kössenek be ide egy vezetékest?
2014. júl. 30. 00:00
3/6 anonim válasza:
Esetleg ha nem bővítik miattad a hálózatot, még ez:
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem online játékok miatt kell a normális internet, a műholdassal 500 as válaszidővel (ms) lehetetlen játszani.
2014. júl. 30. 11:11
5/6 Gugu Gabor válasza:
A kis zsebbe nyúlást úgy értettem hogy hivatalosan keresd meg a szolgáltatót hogy mennyiért építi ki a hálózatot a házatokig.
(erre mondtam hogy nem lesz olcsó)
A részletek ismerete nélkül, ez némileg több munka mint kihúzni 50m UTP kábelt, nem hiszem hogy valaki ezt bevállalná egy tízesért zsebbe.
6/6 A kérdező kommentje:
Azért próbálkozom. Kicsit többet adnék érte mint 10. Azért meglátjuk. Minden esetre ha sikerül, részben neked hála.
2014. júl. 30. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!