Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan jött ez a "NO SCOPE-MLG...

Honnan jött ez a "NO SCOPE-MLG-420" és társai dolog? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval, elég sokhelyen (főleg Youtube-on) találkozni ezekkel a Momentekkel és beszólásokkal, persze együtt ("Mom, Get the Camera, MLG-DORRITOS-MOUNTAINDEW-420, NO SCOPE, REKT) és még jópár aminek tisztában vagyok a jelentésével együtt és külön-külön is (mielött valaki elkezdene kioktatni hogy mi, mit jelent vagy miért függ össze) De honnan jött ez az egész? Gondolom valami videóból vagy ilyesmi de nemigazán találtam semmi érdekeset a neten keresgélve.. Ha esetleg valaki eltudná mondani hogy honnan is jött ez az egész vagy ha videó által van és azt linkelné azt megköszönném. :)
2015. júl. 8. 20:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt a pró kockák találták ki akiknek nincs életük, egész nap a gép előtt űlnek. Szerintem legalábbis. Továbbá egy része ezeknek a kisgyerekek agyszüleménye, a trolloké.
2015. júl. 10. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!