Hogyan tudnám külföldröl interneten nézni?
Figyelt kérdés
tehát Vajdasági magyar vagyok,eddig a forma 1et tudtam nézni a duna TV-n,de most hoyg átkerül az M4 sportra nemfogom tudni Tv-n nézni.Úgyhogy maradt az internet,de azal meg azvolt a baj mikor a dunát akartam nézni neten keresztül hogy mikor kezdödöt a forma1 akkor kiirta hogy ez a müsor külföldröl nem tekinthetö meg.... szoval biztos ez lessz a helyzet az M4 Sportal is,mit tehetnék hogy tudjam nézni neten?? nagyon jólenne ha tudnám továbra is nézni az f1 et nagy rajongó vagyok,már több mint 10éve nézem és enyi idö alat ha 3-4 versenyt nemnéztem lehet sokatmondok..szoval légyszives segitsetek elöre is köszönöm.2015. júl. 7. 11:57
2/4 A kérdező kommentje:
és ezzel mit tudok kezdeni??segitsetek ez mirevaló??
2015. júl. 8. 01:43
3/4 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy angol, csak beírod google-be, hogy skysports F1 stream és lesz egy rakás.
4/4 A kérdező kommentje:
az a baj hogy angolul nemértek nagyon,sööt... ugyhogy nagyon jólenne magyarul
2015. júl. 14. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!