Hogy néz ki egy kínai postás tracking number? Milyen a formátuma? Ebay csomag.
Jelenleg kettő csomagom van, amely tracking number-rel jön Kínából, mindkettő "kódja" egy 11 számból álló számsor.
Egyébként a purchase history alatt meg tudod nézni, hogy mi a csomagod tracking number-e (persze csak, ha van)
Köszi, közben találtam ezt, itt leírják részletesen a dolgot:
Kicsit csodálkoztam is, mert olcsó dolgokhoz nem jár tracking number, viszont az eladás sokszor megköveteli, hogy adjanak (ezt írják, gondolom nem feltétlenül az ebay-en), úgyhogy szoktak adni ilyen mock (fake) tracking numbereket.
Nekem is az egyik ilyen csak számos, az tuti, hogy fake, a másik meg YC-s, az is fake.
Érdekes, ha már így ezt leírtad, gondoltam ellenőrzöm trackitonline-n, és tényleg azt írja, hogy ilyen csomag még nem lett feladva :D
Pedig eddig is inkább trackitonline-on követtem a csomagjaimat, és ilyen még nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!