A postás nem kézbesítette levelemet, nem hagyott értesítést, hanem úgy döntött visszaküldi a feladónak, mit tehetek ez ügyben?
Egy fontos levelet vártam, de a szomszédom (a már agyilag zokni anyám) azt mondta a postásnak hogy mostanában ritkán vagyok otthon, a csomagot nem tudom átvenni. A postás nem hagyott értesítést a postaládámban, hanem úgy döntött visszaviszi a postára és majd visszaküldik a feladónak, mert nem tudta kézbesíteni.
A szomszédom mondta, hogy keresett a postás, de elküldte.
Mit tehetek, hogy megkapjam a levelem és soha többé ne történhessen meg ez?
Menj be a postára(vagy esetleg még ma hívd fel őket telefonon), próbáld meg "megállítani" a csomagodat, nehogy visszaforduljon, kerítsd elő a postások főnökét, jelezd neki a postás viselkedését + próbálj meg a postással is beszélni, hogy ne haon anyádra.
Ha a postást nem tudod elérni, akkor az ajtódra vagy postaládára írd ki neki, hogy MINDEN ESETBEN HAGYJON ÉRTESÍTŐT!
Én is így jártam :-( Csak nekem gyárilag fel sem jött :-(
A telefont már próbáltam, de nem veszik fel. Az biztos, hogy holnap panaszt fogok tenni a postás ellen, ha lehet fel is jelentem.
Köszönöm a gyors válaszokat!
"Az biztos, hogy holnap panaszt fogok tenni a postás ellen, ha lehet fel is jelentem. "
Panaszt tehetsz illetve bejelentheted, feljelentést csak a Rendőrségen tehetsz, nem keverni a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!