Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám láthatóvá tenni...

Csibehad kérdése:

Hogyan tudnám láthatóvá tenni a . Pds fájlokat a google drive-on?

Figyelt kérdés

Szükséges néhány .pds fájlt elraktároznom egy esetleges későbbi szerkesztés céljából. Feltöltöttem a google drive-ra és ott maga a kép nem látszik, minden fájl ugyanazt az ikont mutatja.

Van esetleg valami alkalmazás/segédprogram, ami láthatóvá teszi a képet úgy, h megmarad a .pds formátum és a szerkeszthetőség?

A gépemen az ACDSee képnézegető programmal nézem ezeket a fájlokat. És a drive-on megoldható ez a feladat?

2015. júl. 6. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi ez a Pds? Nem .Psd?
2015. júl. 6. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolom .psd akar lenni a fájl. Magyarul photoshop.

A google drive csak egy tárhely, tehát ne várd el, hogy az össze létező kiterjesztéshez telepítsenek szoftvert. Attól, hogy az előképét nem látod, még szerkeszhető marad a fájl. Mellesleg az ACDSee-vel sem tudod, szerkeszteni.

A problémát egyébként teljesen jól lehet kezelni úgy, hogy egyértelmű fájl neveket használsz.

2015. júl. 6. 10:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Csaba1029!

Igen, psd-ről van szó.

Köszönöm a választ. Az a helyzet, hogy ha csak néhány tucat fájlról lenne szó, segítene a fájlnév. De itt sokszáz képről van szó, néha egymásra nagyon hasonlító képről, és ha keresek valamit, vizuálisan előbb megtalálom, mintha esetleg méteres címet adok a képnek. És ha visszatöltöm a gépemre és ACDSee-ben megnézem és rájövök, h nem is azt kerestem....

Na ez van. Szóval egyelőre nincs olyan alkalmazása a googlnak, amivel a photoshopos fájlok is nézhetővé válnak a drive-on.

2015. júl. 7. 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Csinálj belőle egy jpg-t azonos néven és töltsd ugyanoda. Erről felismered, a mellette levő psd-t meg letöltöd.
2015. júl. 7. 08:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó javaslat tökéletes, nekem is eszembe jutott és pont ezt tettem. Igaz, h így sokkal előbb megtelik a tárhelyem, de más megoldást nem találtam.
2015. júl. 13. 09:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Időközben véletlenül megállapítottam, hogy látszik a .psd is, csak kisebb méretre kell venni :)
2015. nov. 14. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!