Google Driveról szerettem volna letölteni a képeimet, de a tömörítésnél hibát ír ki, s emiatt nem tudom leszedni. Milyen megoldások léteznek erre a problémára?
Megközelítőleg 10.000 db képet tárolok drive-on, melyeknek mérete 50 kilóbájtól, 70 megabájtig differál. Átlag méret 2-5 MB.
Elromlott a winchesterem, s emiatt leszeretném szedni a képeket mert szükség van rájuk, de az alábbi hibákba ütköztem.
Képek!
Első kép: [link]
Második kép: [link]
Ennél a mappánál ami a képen is van, mindössze 1310 képet nem tudott becsomagolni, a másiknál közel 4000-et.
Egyenként kiválogatni, hogy melyikeket szedjem le amik még nincsenek meg, nagyon sokáig tartana.
A kérdésem, hogy FTP-n keresztül eltudom érni a Google Drive fiókomat?
Nincs telepítve a Google Drive kliens programja.
Ha azt telepítem akkor letudom szedni a képeket maradéktalanul?
Olvastam olyant, hogy a Google Drive-ot szinkronizálni lehet a Dropbox-szal, de az mindössze 2,5 GB-os tárhelyet ad amire nem tudom átmásoltatni a képeket, mert közel 15 GB a méretük.
Létezik másik tárhelyszolgáltató amely ad legalább 15 GB tárhelyet (akár ideiglenesen), hogy szinkronizálhassam a Google Drive-ot, s esetleg onnan hátha letudom tölteni hiba mentesen?
Minden megoldás érdekel, ami az ész szerűség határain belül van.
Köszönöm!
Ha az összes képet szeretném letölteni, akkor több mint 6500 képet nem tudok letölteni csomagolási hiba miatt. Nem lehet egybe leszedni úgy, hogy nem csomagolja be?
Ezzel fel tudod mountolni, mint hálózati meghajtót, aztán kedvenc file manager-eddel átmásolod a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!