Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az internet vagy a játék a...

Az internet vagy a játék a rossz? (Lol)

Figyelt kérdés
Nem rég lett bekötve az invitel és onnantól hogy meg van eléggé szaggat a League of legends. Olyanokat csinál a játék, hogy mindent látok ami történik de nem tudok írni sem megmozdulni csak megáll majd kifagy és talán vissza tudok lépni. Hozzáteszem minden más működik. Úgyértem net, többi játék megy rendesen. Igen én is arra gondolok hogy a lol, de azóta csinálja mióta be van kötve azóta nem volt semmi baja a játéknak. Szóval ötletek?

2015. júl. 5. 20:33
 1/3 A kérdező kommentje:
*A net kifejezésnél a google chrome és társaira gondoltam.
2015. júl. 5. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Az invitel elött nem volt semmi baja. * Bocsánat eléggé szarul fogalmaztam.
2015. júl. 5. 20:35
 3/3 anonim válasza:
Ha az FPS ed kicsi akkor a géped gyenge, ha a PING nagy akkor meg látogass ell a net szolgáltatódhoz (ezt úgy értem hogyha a net miatt csinalja már sok ideje akkor tedd ezt) Hány megás neted van?
2015. júl. 8. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!