Hálózat elérés nem okos TV-n. Jó kérdés, mi?
Figyelt kérdés
Adott egy nem okos TV, hálózati csatlakozó nélkül, ellenben szabad HDMI, VGA van bőséggel.
Hogyan lehet megoldani, hogy egy ilyen úton tudjam a TV-t az itthoni hálózatra felcsatlakoztatni, az azon lévő fájlokat elérni?
2015. júl. 4. 23:47
1/6 anonim válasza:
A TV még mindig nem számítógép. Veszel egy Pendrive computer-t vagy mit és azzal.
2/6 anonim válasza:
Ha nincs rajta LAN csatlakozó akkor nem tudod LAN-ba kötni. HDMI, VGA egy más történet.
3/6 anonim válasza:
"tv okosító" kifejezéssel kereshetsz arra, amire #1-es utalt. Azzal szerintem megoldható (pl. Android fut rajta, van benne wifi), bár nincs tapasztalatom ilyenekkel.
4/6 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok, hogy mi mire való, kérdésem ezért szólt úgy, ahogy.
Én is olyan eszközre gondoltam, amely magában csatlakozik a hálózatra és a képet a VGA, HDMI-n keresztül adja tovább.
Csak kérdés, hogy ki mit mondd, tud-e ilyet, ajánl-e valamit.
2015. júl. 5. 00:36
5/6 anonim válasza:
Nagyon sok márka létezik, ezt ismerem és tudom, hogy jó, hálózati multimédia-lejátszó, ami neked kell, így keresd.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2015. júl. 5. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!