Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol találom meg a MyUpc...

Hol találom meg a MyUpc azonosítómat?

Figyelt kérdés
UPC nél van előfizetésem, és szeretném használni a Wi-Free szolgáltatást, be is állítottam csak ahoz kell a MyUPC azonosító amit nem találok. Van erre egy menupont vagy valami ahol megtalálhatom? És ez ugye nem egyezik az ügyfélszámmal? Segítséget köszönöm!
2015. júl. 3. 20:56
 1/2 belapus ***** válasza:

[link]

Itt belépsz, amihez két adatot kell megadni:

- ügyfélszám és

- anyja neve.

Ezután ezen belül tudsz regisztrálni, létrehozni az azonosítódat és jelszavadat, a Szolgáltatásaim menüpontban.

2015. júl. 4. 06:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de már regisztralva vagyok a MyUPCre, és a wifree jelszót is beallitottam, de nem tudok felcsatlakozni egy Wifree hálózatra sem. Azt irja hogy a szolgáltatás be van kapcsolva, de mégse jó. Az ugyfelszamot kell beírni a wifreenél mint azonosító?
2015. júl. 5. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!