Frissítést (majd újból) telepítettem az internet explorert és azóta csak egy villanás ugrik be a megnyitáskor az explorer helyett és után semmi. A start/programokból is eltünt. Mi történhetett?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 00:46
1/7 anonim válasza:
Isteni csoda!
Használj Firefox-t!
2/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha nincs kedved naponta újratenni azegész gépet a vírusok miatt, akkor használj Firefox-ot. Amúgy a konkrét probléma okát nem tudom.
3/7 anonim válasza:
Frissítés után már megvolt a hiba és azért telepítetted újra, vagy frissítés után egy kósza gondolattal újratelepítetted? Ugyanazt a verziót telepítetted, mint ami volt (IE6-7-8)? Eredeti Windows???
Előzőnek: a vírus nem a böngésző típusa miatt lesz a gépen. Hanem a user klikkelése miatt és a hülyeségtől semmi sem véd meg. Mellesleg jó ideje bizonyított, hogy az IE8 sokkal biztonságosabb mint egy FF, amit mostanában hetente frissítesz (legalábbis ha "biztonságban" akarod tudni magad). Úgyhogy zöldeket beszélsz.
4/7 A kérdező kommentje:
A helyzet a következő. Vírus miatt újratelepítettem a gépet és minden OK. volt. Aztán egyszer feldobott egy kérdést,hogy telepítem-e az explorer frissítést a kellemetlen szofver figyelése vagy valami ilyen ügyben ( ezt mint frissítést ajánlotta),mondtam hogy igen (amit nem kellet volna ezek után) utána maga újraindította a gépet és a helyzet ez lett.
2010. márc. 3. 14:25
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és a 7-es volt fent.
2010. márc. 3. 14:26
6/7 A kérdező kommentje:
Most visszaállítottam a rendszer az előző napira és visszaállt a rend. De ha tudod a választ a kérdésre akkor megírhatnád,hátha ez máskor is előfordul. Vaamit nem jól állíthatam be. Mostanában kezdek önálló lenni telepítés ügyben.
2010. márc. 3. 14:27
7/7 A kérdező kommentje:
Ésmég valami a kialakult explorer probléma miatt az exploret is újratelepítettem (ez még a rendszervisszaállítás előtt volt) és a probléma fentmaradt.
2010. márc. 3. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!