Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen lassú a netem?

Miért ilyen lassú a netem?

Figyelt kérdés
Most váltottunk Vidanetre és elvileg 40 mbps sebességgel kellene jönni a letöltésnek, gyakorlatilag 40 kbps-mal jön.... ez mitől van? Aztmondták pár perc alatt lejön egy film, most 4-5 órákat ír ki :D

2015. jún. 30. 19:51
 1/4 anonim válasza:
Ahhoz kell seed is.Amiután letöltesz valamit, azt vissza is kell tölteni nem csak kitörölni és kész...Ha pedig nem töltöd vissza, akkor mindegy, hogy másnak milyen jó a netje, mert egyszerűen nem tölti le neki(vagy csak nagyon lassan).Regisztrálj torrent oldalakra, mert ott büntetés is jár ezért, és igy kevesebben vannak, akik nem töltik vissza(seedelik) a tartalmat.
2015. júl. 13. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt a választ. Alapból lassú a net, a letöltéssel csak egy példát mondtam. Egyébként évek óta fent vagyok Ncore-on, mégsem csaptak ki, mert nem csak letöltöm és kitörlöm és kész a torrenteket :D Azzal van a problémám, hogy itthon az egyik gépen jön rendesen a net, viszont laptopon nem.
2015. júl. 17. 17:05
 3/4 anonim válasza:
Akkor lehet a wifivel van baj, vagy nm tudom.
2015. júl. 19. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
40Mb? Mennyit fizettek havonta? Telefon vonalon jön a net? ADSL? Csak azért kérdezem, mert nekünk is vidanet van egy forintot nem ér. (Bár már régi a kérdésed, lehet megoldódott azóta a gond :D)
2016. febr. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!