Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan hozzam rendbe a netem?...

Hogyan hozzam rendbe a netem? Torrent rendben van, de a böngésző lassú.

Figyelt kérdés

Torrent 800kbps-kel húz, és minden más készüléken működik az internet, kivéve az ASUS notebookomon. A böngésző lassú, nem húzza be az oldalakat, képeket, PDF fileokat, YouTube videók néha mennek, néha nem, valamikor behúzza de nem játsza le addig amíg behúzta, kiírja, hogy baj történt, lejjeb veszi a felbontást stb. Minden más tökéletesen megy.

Először a Chrome-mal fordult elő, majd kitöröltöm, azzal, hogy ha újratelepítem, minden rendben lesz. Viszont az IE le se akarta húzna. Néha pár kb-os file-okat se tudok lehúzna. Új gép és amíóta megvan vannak ilyen problémák. Érdekes módon az admin profilon nincs semmi baj. Az én profilom is admin de telepítve van néhány más cucc is.

2015. jún. 23. 19:25
 1/2 fersk ***** válasza:

"de telepítve van néhány más cucc is"

Na vajon?

2015. jún. 23. 22:52
 2/2 fersk ***** válasza:
Ne privátba, kérlek.
2015. jún. 25. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!