Miért megy el folyton a netem?
Figyelt kérdés
Általában akkor szokott ez történni, mikor valami nagyobb terjedelmű programot töltök le, vagy akkor, ha videót nézek, olykor pedig Skype használata közben is. Mit gondoltok, mitől fordulhat ez elő, és mi lehet rá a megoldás?2015. jún. 23. 08:04
1/5 Molyolo válasza:
Szerintem független hogy honnn és mekkorát töltöl le.
Ha oszlopról kapod akkor a csatlakozó van kilazulva az oszlopon vagy ott a kábel megtört.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem függ tőle, mert csak a fent írt esetekben történik ez meg. Minél nagyobb terjedelmű a fájl, annál gyakrabban megy el a net letöltés közben. Kisebb terjedelemnél ez ritkábban fordul elő (Online játékok launchereinél tapasztalom/látom ezt legtöbbet).
2015. jún. 23. 08:58
3/5 Molyolo válasza:
Szolgáltató ingyen javít ha bejelented hogy rossz a net nem? Bejelentetd és hadd próbálkozzanak.
Esetleg felrekod a legfrisebb hálókártya driveredet.
4/5 anonim válasza:
Vezetékes vagy wifi? Érdemes esetleg kipróbálni másik kapcsolattal vagy másik eszközzel. Esetleg ha van router akkor kiiktatni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!