Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért megy el újabban a netem...

Miért megy el újabban a netem 1 óra alatt legalább 4-5 alkalommal?

Figyelt kérdés

Wifis netünk van,megosztott.Van egy ¸¸fő˝ gép,azon van a modem,a további laptopokra(win7 az enyém),meg megosztással,wifin jön.Az utóbbi időkben az én gépemen mindig elmegy a net 1 óra alatt legalább 4-5 alkalommal,annak ellenére,hogy a jel erős (az én szobám van legközelebb az elosztóhoz).Már évek óta így jön a net,de csak az utóbbi hónapokban lett problémás.Este a net em 10 percenként megy el.(Jelszavunk van.és a jel tényéeg erős,de csak hirtelen elmegy).Avast freet használok,illetve van Iobit malware fighterem meg Malwarebytes anti malware-om.Nemrég lefuttattam a Nod internetes keresőjét,de amit talált,azt kiirtottam,az Avast mélyrehatója meg nem talált semmit,szerintem nem vírus okozza.De mi zavarhatja a jelet?A lakás berendezése nem változott,és semmiféle mágneses,vagy hasonló zavaró(pl.elektronikai készüléket) nem szereztünk be,ami esetleg zavarhatná.

A netünk egyébként UPC,és 1 Mb/s.Csak az én gépemen van ilyen gond.

#internet-folyton-mindig-elmegy
2013. okt. 12. 10:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!