Zoly12 kérdése:
Nemrég cseréltem le a windows xp-et 7-re. Mitóta lecseréltem nem tudok az utorrentel letölteni semmit. Mit tegyek hogy menjen?
Figyelt kérdés
minden fajta utorrentet le szedtem és nem megy a letöltés2015. jún. 20. 09:04
1/3 anonim válasza:
Nincs összefüggés az oprendszercserével, ugyanúgy működik mindkettőn. Keresd a hibát, ami talán takonynak a használata. 10 éve még jó volt, manapság kb. minden alternatíva jobb.
2/3 anonim válasza:
Sosem volt Win 7-em, de csak arra tudok gondolni, hogy vagy a tűzfalad blokkolja, vagy routered is van és nincs beállítva, hogy azon a porton is engedélyezze az adatforgalmat, amin a μTorrent akar forgalmazni.
3/3 anonim válasza:
Távolítsd el valami normális eltávolítóval, és telepíts egy régebbi verziót. Vannak verziók, amik néhány oldalon nem működnek. Ami tuti müxik azok régebbiek. 2.0.4 vagy 2.2.1 ezekben segíthetek, ha akarod (Magyar nyelvi fájllal). Telepítésnél pedig megkérdezi a tűzfalat, ott azt engedélyezni kell. Honnan akartál letölteni amúgy, ami nem sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!