Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A gmailen regisztraltam...

A gmailen regisztraltam 2013ban es akkor egy borzalmas kepet tettem profilba, amit lecsereltem, de meg mindig azt adja ki, ha googlen ramegyek a nevemre a kepeknel, mit tegyek hogy eltunjon googlerol?

Figyelt kérdés

2014. nov. 27. 21:41
 1/1 T/Z ***** válasza:

Ezt töltsd ki:

[link]

De tudnod kell, h a Google elküldi az ilyen kérelmeket egy harmadik félnek, aki kipakolja az ilyen tartalmakat egy oldalra, jelezve, h ezeket a képeket akarták eltávolíttatni.

Ha valaki ott elkezdi megkeresni a képedet, akkor meg fogja találni, egyelőre onnét még nem távolítja el a Google.

Mondjuk nem értem mi ennek a lényege, de mindenesetre a Google találatok közül el fog tűnni a képed.

Mások meg csak nem fognak direkt téged keresni ott, ahol a töröltetett képek vannak.

2014. nov. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!