Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnám megszerezni az...

Hogy tudnám megszerezni az e-mail vagy IP címét?

Figyelt kérdés
Skype, PlayStation Network vagy SocialClub profil alapján meglehet valahogy szerezni az e-mail vagy IP címét valakinek? Találtam oldalakat, ahol Skype név alapján megmutatja az illető IP címét, de ez csak akkor működik, ha online van.

2015. jún. 18. 11:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A bátyja segített neki regisztrálni Skypera, lehet a saját e-mail címét adta meg. Egy próbát megérne. Én valami trükkre vagy programra gondoltam egyébként.
2015. jún. 18. 11:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha a bátyját el tudod érni, akkor mi a probléma?
2015. jún. 18. 11:55
 13/21 Tengor ***** válasza:

Én meg egy vörösre gondoltam, de ez a megoldás szempontjából pont annyira lényeges, mint, hogy te mire gondoltál.

Ha nem publikus, akkor nem publikus.

2015. jún. 18. 11:56
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom elérni a bátyját.

Én valami hozzáértő válaszára vártam. Azt képes vagyok felfogni én is, hogy valakinek nem látom semelyik adatlapján az e-mail címét, akkor nem tudom meg mi az e-mail címe... De régen például lehetett olyat, hogy Facebookon a Skype profilodból kiszedte a contactokat, így megtaláltad őket Facebookon, ha meg nem volt profiljuk, küldhettél nekik invitet. Utána meg a search historyban vagy hol, meglehetett nézni az e-mail címét. Próbáltam ezt is, de valamiért nem jelenik meg.

2015. jún. 18. 12:07
 15/21 Tengor ***** válasza:
Az ilyen biztonsági hibákat rendszerint javítják.
2015. jún. 18. 12:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Akkor ha azt mondom, hogy értek hozzá, de nincs legális mód arra, hogy ennyi infó alapján megszerezd a további adatait anélkül, hogy valami ismerősétől elkéred, azt elfogadod?
2015. jún. 18. 12:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Értelmezd mit jelent az, hogy "publikus" - mert ami nem az, ahhoz semmi nem fér hozzá.
2015. jún. 18. 12:09
 18/21 anonim ***** válasza:

Vagy inkább mégsem, a zaklatás nem azt jelenti, hogy írsz egy "élsz még?" emailt, az sem lenne zaklatás, ha simán becsengetne - az már az lenne, ha elküldenék a brébe, és ennek ellenére két naponta ugyanúgy visszamenne.

Ebben a helyzetben szerintem nem tudsz mit csinálni, megpróbálnám amit fent említettek(az elérhető ismerősöknél érdeklődésre gondolok), hátha, de gondolom ezen már túl vagy.

2015. jún. 18. 12:13
 19/21 A kérdező kommentje:

@17: Persze, ez egy álom világban így van... De ez a valóság. Ezért van az, hogy Skypeon nem publikus a IP címed, még is van egy rakás oldal, ahol megtudod szerezni Skype név alapján. Akkor hogy is van ez?

Csak a szomszédját tudom megkrédezni PSN-en, de nem válaszol, mert nem ismer engem.

2015. jún. 18. 12:22
 20/21 Tengor ***** válasza:

Az e-mail és az IP-t ne keverd össze! Az e-mail cím egy személyhez tartozik, és azt huzamosabb ideig használja.

Míg az IP cím, egy géphez tartozik, ami mögött egyrészt bármennyi ember lehet.

Tegyük fel, hogy megtudod az IP címét a Skype név alapján. Mi van ha az illető egy meki wifijére csatlakozik? Mi van, ha egy kollégiumból csatlakozik? Mi van ha otthonról? Mit csinálsz vele?

Az IP lehet publikus, sőt, amíg az MS meg nem vette a Skype-ot és be nem terelt a forgalmat a szerverei alá, addig nem is tudtál valakivel beszélni, amíg a te Skype kliensed meg nem kapta annak a személynek az IP-jét.

Írtam! Az IP-t felejtsd el, neked nincs rá szükséged, és nem mész vele semmire.

2015. jún. 18. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!