Hogy tudnám megszerezni az e-mail vagy IP címét?
Figyelt kérdés
Skype, PlayStation Network vagy SocialClub profil alapján meglehet valahogy szerezni az e-mail vagy IP címét valakinek? Találtam oldalakat, ahol Skype név alapján megmutatja az illető IP címét, de ez csak akkor működik, ha online van.2015. jún. 18. 11:16
2/21 A kérdező kommentje:
Leginkább e-mail cím kéne. Beszéltem egy lánnyal, de már egy hónapja nem írt. Aggódom miatta, mert súlyos beteg. Az e-mail meg azért lenne jó, mert a bátyja segített neki regisztrálni Skypera, így lehet saját e-mail címét adta meg, és feltudnám vele venni a kapcsolatot.
2015. jún. 18. 11:21
3/21 anonim válasza:
Ha nem tudod semmi elérhetőségét, akkor valószínűleg nem ismered annyira, hogy az ilyesmi ne essen a zaklatás kategóriába.
4/21 anonim válasza:
Mi lesz ha megtudod az IP-címét? Semmit nem tudsz kezdeni vele, főleg nem embereket keresni és találni általa. Átlagfelhasználónak az csak egy számsor, a neten pedig nincs semmilyen publikus szolgáltatás, program, felület ahol beírsz egy IP-t és bármilyen személyes adatot megtudsz belőle. Beleértve a helyzetmeghatározó szolgáltatásokat, az is csak becsülni képes, semmilyen konkrét adatot nem mutat.
5/21 anonim válasza:
Tehát ha beszélsz valakivel skypeon, steamen, akárhol, akkor nem írhatsz neki emailt, mert az már túlságosan privát, mi több, egyenesen zaklatás. Aham.
IP vel nem sokra mennél, nem is értem miért gondoltad, hogy jó lenne, ha meg skypeon nem írja a címet, akkor feltételezem máshonnan sem fogod tudni előbányászni.
6/21 A kérdező kommentje:
Német lányról van szó. 3 hónapja ismerjük egymást. Nyílván nem azzal kezdtük, hogy lakcímet cseréltünk. Csak a teljes nevét tudom, meg, hogy melyik német nagyvárostól hány km-re lakik. Facebookja nincs. Skypera is csak miattam regisztrált.
2015. jún. 18. 11:32
7/21 anonim válasza:
#5: Ha nem adta meg az e-mail címét, akkor igen.
8/21 A kérdező kommentje:
Tudom, azért írtam, hogy inkább e-mail cím kéne.
2015. jún. 18. 11:35
9/21 A kérdező kommentje:
Ne fárassz már... Ha elkértem volna biztos megadja, csak már nem tudom elkérni. :( Annyi, hogy nem adta meg Skypeon plusszba az elérhetőségek között.
2015. jún. 18. 11:37
10/21 Tengor válasza:
Ha a felsorolt szolgáltatások között nincs számodra elérhető elérhetőség, akkor onnan nem tudod megnézni. Esetleg a kapcsolatait ha fel tudod deríteni, akkor tőlük el tudod kérni, aztán vagy megadják vagy sem.
Mire alapozod egyébként, hogy e-mailre válaszolna, ha Skype-on nem tudod elérni?
IP-vel semmire nem mégy, azt hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!