A facebook mi alapján ajánl fel ismerősöket? 20/F
Figyelt kérdés
Egy csomó szép lányt dob ki, akikkel nincs is közös ismerős, vagy csak nagyon kevés.2015. jún. 17. 13:01
1/8 anonim válasza:
Örülj neki :D, egyébként ezen én is gondolkoztam. Az egyszer tuti hogy akiket sokszor nézel azokat ajánlja, de nem tudom, hogy ez fordítva is igaz e :) vagy csak úgy random..
2/8 anonim válasza:
Szerintem nézi a közös érdeklődési köröket is és az alapján is ki tud dobni embereket. Pl.: benne vagy egy csoportban, ahol ő is, csak nem az ismerősöd.
3/8 A kérdező kommentje:
olyanokat is kidob ismétlődő jelleggel, akiknek nem is nézegetem az adatlapját, pedig tényleg szép lányok
szerintem meg pont, hogy ők nézegetik az adatlapomat, azért ajánlja fel ismerősnek
2015. jún. 17. 13:13
4/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok benne semmilyen csoportban
2015. jún. 17. 13:18
5/8 anonim válasza:
Amennyiben már belájkolsz valamit, például egy zenekar oldalát már van egy kör akihez kapcsolhat facebook, szóval sok közös likeolás alapján is kidobhatja. Azt kevésbé gondolnám, hogy a lány nézeget sokat téged, mert akkor már nem lenne a facebook ezen ága titkosítva és elég nagy vitát kavarna, ha így rá lehetne jönni, hogy ki nézeget kit. Amúgy meg ha kidob valakit ajánlásra azt szépen ki"x"eled és kész.
6/8 A kérdező kommentje:
de nem lájkolok semmit, csupán az egyetem miatt vagyok fent
de semmilyen klubban nem vagyok benne
2015. jún. 17. 18:47
7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha kidob valakit ajánlásra azt szépen ki"x"eled és kész."
hiába x-elem ki, ahogy korábban írtam ismétlődő jelleggel írja ki
amúgy meg ritka jóképű srác vagyok, a metrón, villamoson is figyelgetnek a nők :D
2015. jún. 17. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!