Facebookon nem jelenik meg semmi a kezdőlapomon . Mit csináljak? NAGYON NAGYON FONTOS. (a többi lent )
Facebookon miután belépek a kezdőlapra kattintva nem jelenik meg semmi. Nem tudom mi történt vele. Nem látom,hogy az ismerőseim miket osztanak meg milyen képeket tesznek fel ,sem pedig a bejegyzéseiket így a hírfolyamot sem :(Az üzeneteket és az ismerősnek jelöléseket megkapom azonban a kezdőlapon semmit nem :(
mé g sohasem történt velem ilyen. Ez az első eset . Többször ki és be jelentkeztem gépen és telefonon is egyaránt .Aki tudja mit kell csinálni hogy megkapjam a kezdőlapon a bejegyzéseket stb... remélem ír
:)
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚR ISTEEEEEEEEEEEEEEEN! Nem működik a facebook! Fontossági sorrendben valahol a víz és az oxigén között lehet... :D
Azt hiszem itt a világvége.
Egyébként elképzelhető valami szerverhiba. Ha több eszközön is hasonló a probléma, akkor várj egy napot, hátha megoldódik. Remélem addig nem lesznek elvonási tüneteid...
wdhun
+1
Án a vészukot csak baromkondásra használóm
első kommentelő nyugodjon meg nem lesznek elvonási tüneteim csak 2 hétig a családom nélkül leszek távol és ezen tartanánk a kapcsolatot.És köszi megvárok a holnapot csak fontos lenne :(
a negyedik kommentelőnek pedig nagyon köszönöm a segítséget
Nem megsértődni kell, hanem gondolkodni. A facebookon kívül 1000+1 hely létezik a kapcsolattartásra. E-mail, skype, viber, de legrosszabb esetben egy ideiglenes fiókot is regisztrálhatsz! Tehát a kétségbeesés helyett megoldást kell keresni.
A #4 válaszoló segítségével nem sokra fogsz menni egyébként, ugyanis ha a telefonodon sem működik (ahol nincs adblock) akkor nem nálad van a hiba szerintem.
Egyébként le lehet pontozni nyugodtan, de nevetséges, hogyha bedől a facebook akkor sokan a Dunának mennek...
ez mind szép és jó
nekem lehet skypem és minden más féle fiókom ha a családtagjaimnak nincsen ezért lenne a facebook a fontos mert az az egyetlen ami mindenkinek van
de nem fogok magyarázkodni
nem kötelező válaszolni csak annak kéne aki tudja a megoldást vagy legalább a szándék megvan benne hogy segítsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!