Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Olyan web lapot keresek, ahol...

Olyan web lapot keresek, ahol lehet az áruért utólag fizetni, tudnátok küldeni ilyet?

Figyelt kérdés
Onlain vásárlásnál rendeltem már olyan helyről ahol utalni kellet, kifizetem, de nem jött semmi.

#utánfizetés #onlainrendelés
2015. jún. 12. 19:56
 1/3 belapus ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Futárral vagy postával kiszállított termékek esetén legtöbbször van lehetőség az átvételkor fizetni.

Ha arra gondolsz, hogy megkapod az árut, majd 1 hónap múlva kifizeted, ilyen lehetőség valószínűleg nincs.Bár, ha részletfizetést választasz - ahol van ilyen -, az végtére is utólagos fizetést jelent.

2015. jún. 12. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a választ amúgy igen arra gondoltam a termék kiszállitása után való fizetésre
2015. jún. 12. 21:05
 3/3 Tengor ***** válasza:

Szerencsére ma már a legtöbb helyen nincs ilyennel gond, hogy neked előre kell fizetni. Aki meg bedől a 50%-os akcióknak egy alig fél éve alapított üzletnél, az magára vessen!

Egyébként ha kiszállítás után fizetsz, azzal sem vagy megvédve, mert a futár nem fogja megvárni, amíg te kibontogatod a csomagolást és ellenőrzöd, hogy azt kaptad-e, amit rendeltél.

2015. jún. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!