Olyan web lapot keresek, ahol lehet az áruért utólag fizetni, tudnátok küldeni ilyet?
Figyelt kérdés
Onlain vásárlásnál rendeltem már olyan helyről ahol utalni kellet, kifizetem, de nem jött semmi.#utánfizetés #onlainrendelés
2015. jún. 12. 19:56
1/3 belapus válasza:
Futárral vagy postával kiszállított termékek esetén legtöbbször van lehetőség az átvételkor fizetni.
Ha arra gondolsz, hogy megkapod az árut, majd 1 hónap múlva kifizeted, ilyen lehetőség valószínűleg nincs.Bár, ha részletfizetést választasz - ahol van ilyen -, az végtére is utólagos fizetést jelent.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a választ amúgy igen arra gondoltam a termék kiszállitása után való fizetésre
2015. jún. 12. 21:05
3/3 Tengor válasza:
Szerencsére ma már a legtöbb helyen nincs ilyennel gond, hogy neked előre kell fizetni. Aki meg bedől a 50%-os akcióknak egy alig fél éve alapított üzletnél, az magára vessen!
Egyébként ha kiszállítás után fizetsz, azzal sem vagy megvédve, mert a futár nem fogja megvárni, amíg te kibontogatod a csomagolást és ellenőrzöd, hogy azt kaptad-e, amit rendeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!