Adókártyát lehet utólag fizetni, vagy helyben kell?
Figyelt kérdés
Direkt kivettem egy szabadnapot péntekre a munkából (diák vagyok), mert múltkor eltűntek az irataim. Pénteken akarok új TAJ és adókártyát, ez összesen 6000 forint. Viszont olyan ügyesen gazdálkodtam, hogy már nincs ennyi pénzem, viszont nem szeretném, ha kárba menne a péntek (diákmunka, szóval nem mehetek be csak úgy, hogy na, mégis akarok dolgozni). Kapok ott csekket, amit később be lehet fizetni (jövőhét elején jön a fizum), vagy felesleges bemenni?2015. febr. 4. 10:14
1/3 anonim válasza:
Kapsz csekket, a kártyát sem azonnal adják, hanem majd postázzák. (Nekem legalábbis így volt)
2/3 A kérdező kommentje:
Ja, azt tudom, csak ma voltam útlevelet csináltatni, és helyben odaadták a csekkett, és ott, helyben okmányirodában ki is fizethettem.
2015. febr. 4. 11:15
3/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, főleg ennyi idő után, de hasonló cipőben járok! Neked hogy volt? Helyben kellett kifizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!