Milyen kulcsszavak megadásával keressem az ebay-en a nagy táskát?
Van már egy de kevés és a végét járja. Egy nagyobbat vagy ekkorát szeretnék. A legkisebb zsebe az oldalzseb 10l-es
25l a szemközti 6l a táska esőponyvája és nem biztosan talán 140-150l a fő zseb. Merevítő nélküli és sok felkötözési lehetőség öv és mellhám is található rajta eső és víz álló. Ajándékba kaptam de kevés.
2 sátor 2 pokróc 2 hálózsák egy bogrács+lábos több napi kaja 20l víz kés egyébb felszerelés 10kg szokott bele menni ha viszem és éppen hogy bírja a táska tele is van. Egyszer a haverom is belemászott és vittem 70kg.
Körülbelül illusztráltam mekkora táskáról van szó. Naponta az erdőt járom elhasználódik.
Szeretnék venni elfogadható áron amit EBAY-en megtaláltam csak mind kicsi. Milyen kulcsszó alapján keressek hogy nagyot találjak? Van valami speciális neve az ilyen nagy táskáknak?
Köszönöm előre is.
external frame backpack (amikor a femvaz kivul van)
illetve internal frame backpack
a frame-bol mar adodik, hogy biztos hogy nagy, mert kis taskanak nem kell merevito
good luck ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!