Miért jelennek meg kulcsszavak, amikor be akarom írni, hogy melyik oldalt szeretném megnyitni?
Figyelt kérdés
Borzalmasan idegesítő, hogy nem tudok semmit megnyitni, ahogyan megszoktam, mert kulcsszavak jelennek meg alsőként. Hogyan tudnám eltüntetni? Segítsetek légyszi!
17L
2013. nov. 15. 15:28
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Az én problémám nem ezzel akadt, hanem - nem tudom, pontosan hogy hívják,de- a böngészősávban. Beírom például, hogy youtube és először keresési találatokat hoz ki, ha rákattintok, nem pedig magát az oldalt. :/
2013. nov. 15. 15:37
3/5 anonim válasza:
Mivel a "youtube" nem egy oldal címe!
Azt írd be, hogy: youtube.com
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom szebben körülírni. Ha gyakran használsz egy oldalt, akkor egy legördülő menü megjelenik a leggyakrabban használt linkekkel. Most viszont ezek a szerencsétlenek lejjebb vannak, mikor elkezdem gépelni az oldal címét és egy kis nagyító jelenik meg, mögötte egyetlen szóval vagy kifejezéssel, amire ha rákattintok, akkor egy messengeres kereséshez dob ki mindig.
2013. nov. 15. 15:50
5/5 anonim válasza:
Akkor mégiscsak az első válasz lesz a nyerő.
Nálam mondjuk Opera van, de háromféle dolog jön fel, ha elkezdek beírni valamit:
- A kereső találatai (ezek a nagyítósok, ezt tudod kikapcsolni a fenti kép alapján.)
- A könyvjelzők közötti találatok.
- A history, tehát a korábbi oldalak címei közötti találatok.
Amúgy ha nem oldal címet írsz be (pl. "youtube.com" helyett "youtube"), akkor tuti hogy egy keresőt fog megnyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!