Van ez a szexkapcsolat.hu oldal. Itt megadtam a telefonszámom, és írnék egy hölgynek, de ott virít a telszámom, és nem lehet kitörölni. Üzenet elküldése után a hölgynél látszódik majd a számom?
1) szerezz barátnőt, vagy csak ha szex kell, akkor keress meg egy fizetős lányt. attól legalább kapsz is ellentétben az ilyen átverős oldalakkal
2) elküldesz honlapon keresztül egy üzenetet, majd érkezik rá egy válasz a megadott telefonszámra (valakitől, jó esetben nőtől) de semmi esetre sem a képen szereplő személytől. majd arra buzdít, hogy válaszolj neki (immáron sms-ben) ami minden bizonnyal emelt díjas lesz (igen, ez a bevétel) találkozót ne remélj...
és a legjobbat le is hagytam:
A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevételével hozzájárul, hogy az általa rendelkezésre bocsátott személyes adatokat az Üzemeltető üzletszerzési és tájékoztatási célra (közvélmény- és piackutatás), valamint direkt marketing céljára felhasználja.
magyarul mostantól telefonon fognak zaklatni minden baromsággal :D
Hát ez k. jó...
Néztem az oldalt, de nem találok olyant rajta hogy profil törlése. Van egyáltalán mód rá, hogy töröljem a regisztrációm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!