Egy 20gb-os mobilinternet elég 1 hónapra?
letöltési sebesség 150Mbit/s
feltöltési sebesség 50mbit/s
Amire használnám:
-böngészés
-játékok (bf4,gta5, majd ha kijön akkor the division)
-letöltések
Játékok mind online szóval ezért is kérdem, hogy elég e az a 20 gb?
Érdekességképpen kérdezem, mivel szó van arról, hogy vidékre költözünk és ott a vezetékes internet nagyon ratyi, és eddig a mobilnet felelne meg a legjobban csak az a gond, hogy kicsi ez a "tárhely".
De ez az én egyedüli problémám, az internet :D. Másnak nem. Nekem fontos.
Ui.: Meg az a cél, hogy multiban ne legyen ilyen 80+ -os pingem..
Szerintem olyan óránkénti 150megabyte letöltéssel számolhatsz. Napi 7-8 órával ez kb 20 nap alatt 20 giga
A ping pedig biztos hogy fertelmes lesz mobilnettel. 500 fölött
"A ping pedig biztos hogy fertelmes lesz mobilnettel. 500 fölött"
Nem biztos. Ma már mobilneten is teljesen korrekt tud lenni a válaszidő, feltéve ha van LTE lefedettség.
Ahogy az utolsó is írta, nem mindegy, hogy mondjuk BP-ről nézve Veszprémet, vagy Debrecent mondod vidéknek, vagy valami kis falut (megjegyzem, a kis faluk nagy részében is van vállalható vezetékes net), esetleg kiköltöztök tanyára, de még azon belül is a semmi közepére? Mert vezetékes net szempontjából ez se lenne mindegy.
Ez a mobilnet ilyen játékok mellett kuka amúgy, de ha neked megéri anyagilag, akkor egy próbát megérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!