Mobiltelefon mobilinternet eltünt?
Figyelt kérdés
Szòval elvileg van 3gb mobilnetem,csütörtökön még javában használtam vígan,aztán rgyszer csak eltünt.Hiába nyomogatom az "Adat"jelet,az bekékül mintha bekapcsolna de a kettősnyíl már nem jelenik meg és ennyi...telefon számtalanszor ki-be kapcsolva,hálózat fullon,ujracsatlakoztatva többször,de semmi.Mindenféle hálózattípus végigzongorázva (csak 2g,3g,4g,lte, automatikus stb.) de meg sem moccan.
Lehúzó menü lehúz,mobilnetre rábök,bekékül mintha aktiválná magát,kettősnyíl nem jelenik meg,net nincs.
Wifi teljesen jó,hasít.Hálózati beállítások(apn,proxy,hozzaférési pont stb.) minden alapbeállításon,amin eddig is jól működött.
Valaki járt már így?Tipp?
2015. máj. 25. 11:26
2/2 anonim válasza:
esetleg töltsd le újból a beállításokat, bár szerintem valami a szolgáltató oldaláról lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!