Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-Mobile mobilinternet -...

T-Mobile mobilinternet - egyre nagyobb a pingem?!

Figyelt kérdés
Na szóval az lenne a problémám, hogy lejárt a havi keret amit használhatok, le is csökkentették, de játszani így is tudtam (Cs:Source) kb 50-60 pingem volt, de tegnap óta csatlakozok egy szerverhez és rögtön 180, és folyamatosan nő kb 580-ig amikor (vagy még mielőtt ezt elérné) ledob a szerver. Ne azt írjátok, hogy vegyek normális netet, mert ez is "kényszermegoldás", még 1 év múlva tudok venni normálisat, hanem a problémámra valami megoldást segítsetek keresni kérlek!
2015. máj. 8. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Valami hiba lehetett a dologban, 50-60 as ping elég jó akkor is, ha nincs korlátozva a mobilnet.

Btw a telenornál vannak csak normálisabb mobilnet csomagok, miért a tmobile lett?

2015. máj. 8. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
LTE vagy 3G hálózaton vagy?
2015. máj. 8. 18:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát sajnos ezzel nem mentem sokra.

Azért lett az, mert a régi gépem már elég sz@r volt, és kellett egy új a tanuláshoz / néha játékhoz, ezért ott vettünk laptopot, de csak részletre tudtuk mert nem állunk olyan anyagi helyzetben hogy 180 ezer forintot csak úgy ki tudjunk fizetni. Ez a "kamatmentes" részlet lehúzás része, 2 éves hűségidő erre a sz..r netre.

2015. máj. 8. 18:43
 4/7 A kérdező kommentje:
2. LTE hálózaton
2015. máj. 8. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, és kihagytam, már régóta a T-Mobilenál vagyunk, és anya már mittudomén milyen kártyás (valami platina) és így hozhattuk kamatmentesre.
2015. máj. 8. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Igazából ha le van korlátozva a csomagba foglalt adatmennyiség túllépése miatt, akkor semmi sem kötelezi őket, hogy neked használható legyen a net.

Sőt! Az esetek 100%-ban garantált sebesség 0/0 kbit/s. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha nem működik, akkor sem reklamálhatsz. Ez csak egy NMHH-s szabályozás miatt van így.

Majd ha elértek a havi fordulónaphoz, akkor visszaáll normál sebességre.

2015. máj. 8. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudom, de eddig ilyen LEKORLÁTOZOTTAL volt jó a pingem, most meg ugyanez a helyzet csak magas.

De egyébként aki megkérdezte hogy 3G vagy LTE, annak köszönöm a kérdését (wat?), mert átraktam LTE-ről 3G-re és rögtön 180+ helyett 70-80, max 90 a pingem, amivel még lehet játszani! Kösz!

2015. máj. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!