Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wi-fi megnyitása?

Kovács N. Anikó kérdése:

Wi-fi megnyitása?

Figyelt kérdés
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne azt megcsinálni, hogy ha eddig olyan volt a routerem hogy csak bizonyos MAC című készülékeket engedett be, akkor most bármit beengedjen, vagy csak jelszóval? mert mostanában az újonnan felvett címeket nem engedi regisztrálni, és emiatt nem tud kapcsolódni. előre is köszönöm :)

#Mac cím #wifi #jelszó nélül
2015. jún. 6. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanott, ahol beállítottad a MAC-szűrést, kikapcsolod, és a wifi beállításoknál állítasz egy jelszót.
2015. jún. 6. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Be kell lépned a routered menüjébe, és ott be lehet ezt állítani.

Mondd meg, milyen routered van pontosan, és akkor tudunk segíteni konkrétan. Vagy ha megvan a doboza, a használati útmutatóban is benne van. Ha nincs, a neten is eléred valószínűleg.

2015. jún. 6. 12:20
 3/8 A kérdező kommentje:
a tplinklogin.net-en szoktam ezeket állítani (gondolom mindenki) és Wireless N Router a típusa.
2015. jún. 6. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:

tplinklogin.net

itt ugyan te nem állítasz semmit, nálam 192.168.0.1

2015. jún. 6. 12:27
 5/8 A kérdező kommentje:

IP Adress : 192. 168. 0. 1...

akkor mégi hol keressem a megoldást?

2015. jún. 6. 12:30
 6/8 anonim válasza:

192.168.1.1

Ez az a cím amin a router szoftverét el tudod érni. Azon elül pedig tudod állítani a MAC szűrést. Am. nem tudom, hogy sikerült ez Neked, mert ahogy látom annyira értesz hozzá, mint egy gőzmozdony szerelő az autókhoz...

2015. jún. 6. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
ja igen, bocs 1.1-et akartam
2015. jún. 6. 13:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldottam! és a gőzmozdony kocsi szerelő hasonlat tényleg igaz!!!
2015. jún. 6. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!