Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik a "Link...

Miért nem működik a "Link megnyitása új lapon" opció a google chrome böngészőn?

Figyelt kérdés
Google Chrome böngészőm van és régebben is az volt. Nem rég telepítettem újra a win7-et. Azóta ha pl google képkeresőben nem akarom egyesével megnyitni a megnézendő képeket, hanem jobb klikk és "link megnyitása új lapon" - ra klikkelek, csak egy nagy szürke lapot tesz ki és a kép sehol, még akkor sem ha betöltöm újra azt a lapot. Mi lehet a gond?

2014. márc. 4. 04:10
 1/9 anonim ***** válasza:
ctrl lenyomva és klik a linkre?
2014. márc. 4. 06:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Görgővel kattintás?
2014. márc. 4. 12:33
 3/9 A kérdező kommentje:
A Ctrl-nek ehhez semmi köze, régebben sem használtam és kirakta a képeket külön lapra.
2014. márc. 4. 12:34
 4/9 A kérdező kommentje:
ha görgővel kattintok akkor is szürke lapot ad be... :(
2014. márc. 4. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Három vonal alatt nézd meg a Beállításokat. Speciális beállítások, tartalombeállítások. Plug-inek, nézd meg, megvannak-e a bővítmények, frissültek? Ha az Adobe Shockvawe okozza, akkor a Ccleaner bal oldala, Eszközök, innen töröld és tölts le újat. Ez a legújabb: 12.0.9.149 [link]
2014. márc. 4. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet, letöltöttem és telepítettem, de továbbra is nagy szürke semmi van...
2014. márc. 4. 15:19
 7/9 A kérdező kommentje:

itt egy kép is a problémáról

[link]

2014. márc. 4. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Chrome saját Adobe Flash Playert használ, ez a frissitéseivel együtt érkezik. Próbáld meg kézzel frissiteni.

Három vonal alatt, Google Chrome névjegye.

Ha így sem frissit, akkor ez tűzfal probléma, engedélyezni kell a Google Update-t.

2014. márc. 4. 18:54
 9/9 A kérdező kommentje:
megpróbáltam, telepítettem, de még mindig sz@r az a funkció....
2014. márc. 5. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!