Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a gond? Nem tudom...

Illuminati kérdése:

Mi lehet a gond? Nem tudom megoldani.

Figyelt kérdés

Letöltöttem az új ingyenes avastot, lefuttattam egy vírusírtást, és újraindúlt a gép.

Amikor bekapcsolt nem volt internet, nem is jelezte, hogy van-e elérhető kapcsolat a közelben, a hibaelhárításnál azt írta: " A windows nem tudta automatikusan észlelni a hálózat proxybeállításait. "

Letöröltem az avastot, mert szerintem az tiltotta le, de most az ég se tudja visszavarázsolni az internetem 2 napja. A router a másik szobában, és van egy kis jelvevőm a gépre dugva amit külön telepíteni kellett.. nem lehet hogy azt tette karanténba a kis avast barátom?

2015. jún. 1. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
eszközkezelő mit mutat ?
2015. jún. 1. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Ó ott a baj, nem észlelhető eszköz :/
2015. jún. 1. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:

akkor

milyen gép ? milyen op rendszer ? képet tudnál az eszközkezelőről küldeni ? most hogyan netezel ?

2015. jún. 1. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Win 7, asztali gép, telefonról netezek

2015. jún. 1. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem ott lesz a baj, bedugtam egy mobil netes sticket, csatlakoztattam, és a gép magától lecsatlakoztatta, hogy nem elérhető eszköz. Szóval a gép semmilyen internetet nem akar befogadni..
2015. jún. 1. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!