Az ubuntu.hu mennyire szánalmas már ezzel a hülya helyesírás mániályával?
Figyelt kérdés
Valaki nyit egy témát, nem is azzal foglalkoznak, hogy segìtsenek neki, hanem állandóan a nyelvtannal basztatják. Én is linuxos vagyok, de ezek teljesen elriasztanak mindenkit a linuxtól. Ismeritek az oldalt?2015. máj. 29. 23:04
11/14 anonim válasza:
# 10/10
Rossz időpontba raktad fel a kérdésed és elveszett a éterbe
12/14 Tengor válasza:
#6, igaz. Akinek nincs lehetősége iskolába járni / szellemileg sérült, annak elnézzük, ha nem tud normálisan írni.
Viszont, akit taníttattak, szellemileg ép, csak épp annyira nagyon laza és menő, hogy azt se tudja, hova tegyen még értelmet zavaró hibákat, annak nem az a legnagyobb baja, hogy nem megy az Ubuntu, hanem hogy nem tudja értelmesen kifejezni magát.
13/14 anonim válasza:
Az még idegesítőbb hogy az a válasz hogy aki ilyen egyszerű dolgot nem képes megcsinálni az használjon windowst.
14/14 anonim válasza:
#13 Ilyen választ én még sose adtam senkinek. Sajnálom ha van köztük ilyen. A windows-t azért tudja mindenki használni mert sajnos ebbe "születünk" bele. Oktatásban, munkahelyen, stb... lépten-nyomon ezzel találkozol. (Ez az üzletpolitikájuk része.) Érthető, hogy ahhoz az 5 éves is már "ért". Én kipróbáltam, hogy gyereknek linuxot rakok a gépére és épp olyan gyorsan elsajátította (felhasználói szinten) mint a windows-t. Tehát nem kell hozzá pilótavizsga, hogy használjuk, mindössze szokás kérdése. Ezért kell segíteni mindenkinek aki megpróbálkozik az átállással, mert akinek új, annak könnyebb mint aki 10-15 évig más rendszert használt és megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!