Az ubuntu.hu mennyire szánalmas már ezzel a hülya helyesírás mániályával?
Ezeket hivjuk én vagyok a magyar sznoboknak
ás direkt nem használok hejesitrás ellenötzöt amit eddig szoktam
(Részlet a trollkodás pszichológiájából.)
JÓ, HOGY HELYREIGAZÍTHATOM A PONTATLANOKAT!
Ha azért trollkodunk, hogy ne hangozzék el a világban tökéletlen állítás, érdemes mérlegelnünk, hogy nem vagyunk-e túlzottan is szigorúak, könyörtelenek, nem csak egy- egy bejegyzés írójával, hanem magunkkal és életünk szereplőivel szemben is.
Az emberi produktumok ritkán tökéletesek, mi több emberi mivoltunkba bele van kódolva valamekkora hibaszázalék (arról nem beszélve, hogy a gépek is el szoktak romlani).
Pl. akkor is lehet egy írásban jó gondolat, ha van benne 2 helyesírási hiba is.
Kérdés, hogy nem lenne-e érdemesebb elgondolkozni az olvasottakon, mint megjegyezni, hogy valahol rövid az “i” hosszú helyett.
#8 Én nem szoktam minden apróságon fennakadni, de tény, hogy a mérnök egy precíz ember - többnyire - így elvárja, hogy más is az legyen. Persze nem kell túlzásokba esni, más dolog, ha elgépelnek 1-1 szót (ilyen előfordul). Az viszont már az igénytelenség és a nemtörődömség, ha "szten miren szoban anyi híba van h márt az olvasatóság rovássára megyy". Sajnos fórumokon ilyen is szép számban előfordul.
Én úgy vagyok ezzel, hogyha csinálok valamit, akkor igyekszem a tudásom legjavát adni. A hozzáállásunkat tükrözi, ha odafigyelünk a kezünk közül kikerülő "munkákra". Legyen az egy megoldandó probléma vagy egy gépelt szöveg...
ubuntu.hu-n legalább kapsz választ a kérdéseidre,ellenbe itt gyk-n.
én is tettem itt fel kérdést win 8.1 dologba,amire egyetlen választ kaptam : küld el a windowst szemorvoshoz.
itt a feltett kérdések alatt komoly veszekedések mennek a megvitatások helyett,míg ubi fórumán kivesézik a kérdést.
maradjunk annyiba,hogy GYK-n rettenetesen sok a csőlátású egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!