Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ubuntu.hu mennyire szánalma...

Az ubuntu.hu mennyire szánalmas már ezzel a hülya helyesírás mániályával?

Figyelt kérdés
Valaki nyit egy témát, nem is azzal foglalkoznak, hogy segìtsenek neki, hanem állandóan a nyelvtannal basztatják. Én is linuxos vagyok, de ezek teljesen elriasztanak mindenkit a linuxtól. Ismeritek az oldalt?

2015. máj. 29. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Ez minden fórumon így van. Itt is lesz, aki nem fogja akceptálni a helyesírási hibáidat.
2015. máj. 29. 23:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Ezeket hivjuk én vagyok a magyar sznoboknak

ás direkt nem használok hejesitrás ellenötzöt amit eddig szoktam

2015. máj. 29. 23:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Most éppen telóról írok, ezért nem figyelek annyira. De azért túl van ez már lihegve erősen.
2015. máj. 29. 23:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezek a nyelvtannácik. A LinuxMint fórumán sokkal normálisabbak vannak, célszerű inkább ott kérdezősködni.
2015. máj. 29. 23:11
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Ez tökre ugyanaz, mint amikor a való életben valakit pl. kinéznek maguk közül az emberek, mert nem tisztálkodik elég gyakran, és büdös. Ugyanúgy nem életbevágó dolog, de van, akit zavar, és ugyanúgy némi igényességgel lehetne tenni ellene.
2015. máj. 29. 23:20
 6/14 anonim ***** válasza:
# 5/5 na jólvan, aki nem ad magára tehát havonta egyszer fürdik az már valóban káros a társadalomra KIVÉVE aki az utcán él és csak ritkán van alkalma fürdeni.
2015. máj. 29. 23:29
 7/14 anonim ***** válasza:

(Részlet a trollkodás pszichológiájából.)

JÓ, HOGY HELYREIGAZÍTHATOM A PONTATLANOKAT!

Ha azért trollkodunk, hogy ne hangozzék el a világban tökéletlen állítás, érdemes mérlegelnünk, hogy nem vagyunk-e túlzottan is szigorúak, könyörtelenek, nem csak egy- egy bejegyzés írójával, hanem magunkkal és életünk szereplőivel szemben is.

Az emberi produktumok ritkán tökéletesek, mi több emberi mivoltunkba bele van kódolva valamekkora hibaszázalék (arról nem beszélve, hogy a gépek is el szoktak romlani).

Pl. akkor is lehet egy írásban jó gondolat, ha van benne 2 helyesírási hiba is.

Kérdés, hogy nem lenne-e érdemesebb elgondolkozni az olvasottakon, mint megjegyezni, hogy valahol rövid az “i” hosszú helyett.

2015. máj. 29. 23:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Általában odafigyelek a helyesírásra, Ezért nem is engem szoktak cseszegetni. Csak már zavar, amikor feltesz valaki egy kérdést, és nem is a megoldással foglalkoznak a "tisztelt" törzstagok. Pedig a linuxnak társadalomnak, pont segítőkésznek kellene lenni, mivel kevés az olyan fórum, ahol hasznos infót lehet találni. Legalább is a winhez képest.
2015. máj. 29. 23:37
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

#8 Én nem szoktam minden apróságon fennakadni, de tény, hogy a mérnök egy precíz ember - többnyire - így elvárja, hogy más is az legyen. Persze nem kell túlzásokba esni, más dolog, ha elgépelnek 1-1 szót (ilyen előfordul). Az viszont már az igénytelenség és a nemtörődömség, ha "szten miren szoban anyi híba van h márt az olvasatóság rovássára megyy". Sajnos fórumokon ilyen is szép számban előfordul.

Én úgy vagyok ezzel, hogyha csinálok valamit, akkor igyekszem a tudásom legjavát adni. A hozzáállásunkat tükrözi, ha odafigyelünk a kezünk közül kikerülő "munkákra". Legyen az egy megoldandó probléma vagy egy gépelt szöveg...

2015. máj. 30. 00:57
 10/14 anonim ***** válasza:

ubuntu.hu-n legalább kapsz választ a kérdéseidre,ellenbe itt gyk-n.

én is tettem itt fel kérdést win 8.1 dologba,amire egyetlen választ kaptam : küld el a windowst szemorvoshoz.

itt a feltett kérdések alatt komoly veszekedések mennek a megvitatások helyett,míg ubi fórumán kivesézik a kérdést.

maradjunk annyiba,hogy GYK-n rettenetesen sok a csőlátású egyén.

2015. máj. 30. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!