Estefele és hétvégén totál lassú a digis internet, miért lehet ez?
8mbit/s-es csomagunk van, ez a leggyorsabb ami jelenleg ide lehet. Késődélután kezd belassulni és általába 2-3 mbit/s között mozog a sebessége. Elég bosszantó mert délután hazaérek és mire ide tudnék ülni már elég borzalmas a sebesség... Live stream nézés ki van zárva, egyszerűen nézhetetlen 2-3 percenként megy max 20 mp-et aztán végleg kifagy. Videónézés is csak 480p-be. Letölteni se nagyon tudok semmit, bár azt meg tudom oldani hogy bent hagyom estére. Netes játékokba a pingem is elég nagy.
Egyszóval teljesen felesleges ez a 8mbit-es net, amikor használni tudnám totál lassú. Kb. délután 5 után kezd lassulni, előtte teljesen jó. Hétvégén ott folyamatosan lassú.
Felhívtam őket, azt mondták felveszik a problémát és majd kivizsgálják azóta se történt semmi. Amikor kint volt a szerelő bekötni a TV-t, ugyanúgy digi, rákérdeztem, azt mondta hogy erre a hálózatra nincsenek sokan ráhúzva attól nem kéne lassulnia hogy sokan rámennek délutánonként. Hát akkor meg mivan... Router, modem teljesen jó.
Miért nem tudják normálisan megcsinálni...
Panelba nincs iylen gond pedig ott aztán mindenki digi-s kb. Haverom panelba lakik, 50mbit-es nete van és sose ment még le neki 50 alá.
Szia.
Azért mert panelben optikai kábel van és csak az optikai kábeltől a lakásig húznak Utp kábelt.
És mostanában, de legkésőbb junius 1-től a haverodnak 100-as netje lesz : [link]
Üdv.
Itt sajnos UPC nincs, csak t-home a 1mbites telefonos netével, meg ez a digi.
Hát igen mondjuk ez igaz, optikai kábelt ide még nem húztak. Nem tudom hogy fognak-e...
Kár hogy itt a környéken a panelba sokkal jobb internet van. 1 utcával arrébb már van upc, bár nem tudom hogy milyen sebesség. De elég bosszantó hogy 1 kerítés választ el a szomszédtól akik a mellettünk lévő utcába laknak és itt van 5 méterre az ablakomtól a UPC-s tányérjuk.
"itt van 5 méterre az ablakomtól a UPC-s tányérjuk."
Az UPC Direct műholdas tévé lesz, aminek csak az anyavállalata közös a UPC Magyarországgal.
Amúgy két különálló cég.
UPC Direct-et te is nyugodtan rendelhetsz, hiszen mindenhol fogható, ahol van rálátás a Thor 5/6 műholdra. Internetet viszont nem szolgáltatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!